ip چيست؟

IP مخفف Internet Protocol است كه اصلي ترين پروتكل مسيريابي است كه در بستر اينترنت مورد استفاده قرار مي گيرد. اين پروتكل مشخص مي كند كه داده ها، چه مسيري را بايد طي كنند و به كدام مقصد برسند. اما پروتكل IPSec، رمزگذاري و احراز هويت را نيز به اين فرايند اضافه ميكند.

رمزنگاري داده چيست

رمزگذاري فرآيند پنهان كردن اطلاعات است كه در آن داده ها را با استفاده از فرمول‌هاي رياضي دستكاري كرده تا به صورت تصادفي ظاهر شوند . به عبارت ساده تر، رمزگذاري استفاده از كدي مخفي است كه فقط اشخاص مجاز مي توانند آن را بفهمند و تفسير كنند.

IpSec ساخت كيست؟

اين پروتكل محصول مشترك مايكروسافت و سيسكو | Cisco سيستمز است كه به وسيلهٔ احراز هويت و رمزگذاري در هر بسته ديتا (packet) در يك سير داده كار ميكند.

عناصر تشكيل دهنده IPSec

IPDec Driver: نرم افزاريست كه مراحل عملكردي پروتكل را كه شامل رمزكردن، رمزگشايي، احراز هويت و تشخصي بسته است را انجام ميدهد.

Internet Key Exchange (IKE): IKE يك پروتكل IPSec است كه كليدهاي امنيتي را براي IPSec و ديگر پروتكل ها ايجاد ميكند.

(Internet Security Association Key Management Protocol (ISAKMP: يك پروتكل IPSec است كه به دو كامپيوتر اين اجازه را ميدهد تا با اطلاعات رمز شده بهمراه تنظيمات معمول آن با هم ارتباط برقرار كنند. علاوه بر اين، ISAKMP تبادل كليدها را نيز امن ميكند.

Oakley: پروتكلي است كه از الگوريتم Diffie-Hellman براي ايجاد يك كليد اصلي و همچنين كليدي كه خاص هر session است استفاده ميكند.

IPSec Policy Agent: سري مجموعه هايي از ويندوز سرور 2000 است كه تنظيمات پاليسي IPSec را از اكتيو دايركتوري جمع اوري كرده و در تنظيمات ساختاري هنگام استارت آپ آن را اعمال ميكند.

ip چيست

IPsec از چه پورت اي استفاده مي كند؟

پورت نرم افزاري يا پورت پچ كورد شبكه جايي است كه اطلاعات ارسال مي‌شود. به عبارت ديگر پورت مكاني است كه داده ها از طريق آن به كامپيوتر يا سرور وارد و يا از آن خارج مي شوند و به هر يك از اين درگاه ها يك عدد نسبت داده مي شود كه اين اعداد بين 0 تا 65535 مي باشند. IPsec هم براي انجام الگوريتم ها ي رمزگذاري و رمزگزگشايي معمولاً از پورت 500 استفاده مي كند.

IPsec چگونه MSS و MTU را تحت تأثير قرار مي دهد؟

دو واحد اندازه گيري از اندازه بسته ها هستند. MSS يا (Maximum Segment Size) اندازه ديتاي هر بسته را اندازه گيري مي كند. در حالي كه MTU (Maximum Transmission Unit) كل بسته از جمله هدر ها را اندازه گيري مي كند. بسته هايي كه از MTU شبكه بيشتر است ، تكه تكه fragmented مي شوند ، به اين معني كه در بسته هاي كوچكتر تقسيم مي شوند. بسته هايي كه از MSS بيشتر باشند به راحتي حذف مي شوند.

پروتكل IPsec چند هدر و تريلر را به بسته ها اضافه مي كنند ، كه همه آنها چندين بايت را مي گيرند. براي شبكه هايي كه از IPsec استفاده مي كنند بايد MSS و MTU را مطابق با آن تنظيم كرد يا بسته ها تكه تكه شوند و كمي تأخير اضافه كنند. معمولاً MTU براي يك شبكه ۱۵۰۰ بايت است. يك هدر IP معمولي ۲۰ بايت طول دارد و يك هدر TCP نيز ۲۰ بايت طول دارد ، بدين معني كه هر بسته مي تواند حاوي ۱۴۶۰ بايت بار باشد. با اين حال ، IPsec يك هدر تأييد اعتبار ، يك هدر ESP و تريلرهاي مرتبط با آن اضافه مي كند. اينها ۵۰-۶۰ بايت را به يك بسته اضافه مي كنند.

نحوه تفسير داده ها در پروتكل IPSec

داده هايي كه در تمام شبكه ها تبادل مي‌شوند به دسته بندي هاي كوچكتر به نام بسته ها تقسيم مي شوند. بسته ها حاوي مقدار بار (payload) يا داده هاي اصلي ارسال شده ، و هدر header كه اطلاعاتي در مورد آن داده ها هستند مي‌باشد. اين نوع تقسيم بندي به سيستم هايي كه بسته ها را دريافت مي كنند كمك مي‌كند تا بدانند كه با آنها چه كاري انجام دهند. در هر بارگزاري، IPsec چندين هدر به بسته هاي داده اضافه مي‌كند كه شامل اطلاعاتي از قبيل احراز و رمزگذاري است.

انواع پروتكل امنيتي آي پي سك IPSec

IPsec يك استاندارد منبع باز و بخشي از مجموعه IPv4 است. IPsec هم مي‌تواند در دو حالت transport mode و هم در حالت tunnel mode ارتباط طرفين را برقرار كند. IPsec يك استاندارد جهاني است و مي‌تواند با استفاد از مجموعه‌اي از پروتكل‌هايي كه استفاده مي‌كند انواع و اقسام فرآيندهاي امنيتي را انجام دهد، از جمله پروتكل‌هاي مورد استفاده در IPsec مي‌توان به Authentication Header يا AH براي مقابله با حملات Replay، پروتكل Encapsulating Security Payload يا ESP براي دادن قابليت محرمانگي به داده‌ها و در نهايت Security Associations يا SA براي ايجاد داده‌هاي مورد استفاده در AH و ESP اشاره كرد.

IPSec AH protocol

پروتكل Authentication Header (AH) در اوايل دهه 1990 در آزمايشگاه تحقيقات نيروي دريايي ايالات متحده ايجاد شد. اين پروتوكل با احراز هويت بسته هاي IP، امنيت منبع داده را تضمين مي‌كند. در اين الگوريتم با استفاده از روش sliding window و حذف بسته هاي قديمي و اختصاص دادن يك شماره توالي از محتواي بسته IPsec در برابر حملات مانند replay attacks محافظت مي‌كند. در واقع با اين تكنيك تنها مي‌توان مطمئن بود بسته هاي داده از يك منبع معتبر ارسال شده و دستكاري نشده اند.

در اين حالت هم پيلود و هم هدر رمزنگاري مي شود . به جاي AH از اصطلاح Tunnel هم استفاده مي شود . حفاظت تمام داده ها توسط HMAC انجام مي شود. و فقط نقاط نظير به نظير از كليد سري كه توسط HMAC ساخته شده خبر دارند و مي توانند رمزگشايي كنند . و همان طور كه گفته شد چون هدرها هم رمزنگاري مي شوند و قابل تغيير نيست در شبكه هايي كه NAT انجام مي شود نمي توان از سرويس VPN استفاده كرد .

IP Encapsulating Security Payload (ESP)

پروتكل IP Encapsulating Security Payload (ESP) در آزمايشگاه تحقيقات نيروي دريايي از سال 1992 به عنوان بخشي از يك پروژه تحقيقاتي تحت حمايت DARPA ايجاد شد. كار اين پروتكول ضمانت اصالت داده ها را از طريق الگوريتم تصديق منبع ، يكپارچگي داده ها را از طريق تابع هش (Hash function) و محرمانه بودن را با رمزگذاري بسته هاي IP فراهم مي كند. ESP در تنظيمات و پيكربندي‌هاي كه يا فقط از رمزگذاري و يا فقط از احراز هويت پشتيباني مي كنند، به كار مي‌رود. اين يك نوع ضعف محسوب مي‌شود زيرا كه استفاده از رمزگذاري بدون احراز هويت ناامن است.

در اين حالت فقط پيلود رمزنگاري مي شود و هدرها بدون تغييري به همان صورت باقي مي مانند . به جاي ESP از اصطلاح Transport هم استفاده مي شود . در اين روش هر دو طرف بايد عمليات اهراز هويت انجام دهند و همچنين داده ها به صورت رمزنگاري شده ارسال مي شود.

در واقع برخلاف پروتكل AH پروتكل ESP در حالت Transport يكپارچگي و احراز هويت را براي كل بسته IP فراهم نمي كند. در حالت Tunnel، جايي كه كل بسته اصلي IP با يك هدر بسته جديد قرار دارد ، ESP از كل بسته IP داخلي (از جمله هدر داخلي) محافظت مي‌كند در حالي كه هدر خارجي (شامل گزينه هاي IPv4 خارجي يا پسوند IPv6) محافظت نشده باقي مي‌مانند.

Security association

پروتكل هاي IPsec از يك انجمن امنيتي Security association استفاده كنند تا دو طرفي كه باهم در ارتباط هستند ويژگيهاي امنيتي مشتركي مانند الگوريتم ها و كليدها را ايجاد كنند. در واقع هنگامي كه مشخص شود پروتكل AH يا ESP استفاده مي شود ،Security association طيف وسيعي از گزينه ها را فراهم مي كند. قبل از تبادل داده، دو ميزبان توافق مي كنند كه از كدام الگوريتم براي رمزگذاري بسته IP استفاده شود تابع هش براي اطمينان از يكپارچگي داده ها استفاده مي شود. اين پارامترها در هر جلسه كه عمر (زمان) مشخصي دارد توافق مي شوند و هم‌چنين براي هر جلسه بايد يك كليد اختصاصي نيز تايين شود.

پچ كورد شبكه

 

بررسي كامل انواع كابل ديجيتال

امروزه كابل‌هاي گوناگوني با ويژگي ‌هاي مختلف در امور ارتباطات و انتقال داده ها به كار گرفته مي‌شوند. با مطالعه اين مقاله كاربران به شكلي اجمالي اما مفيد با ويژگي‌هاي انواع مختلفي از اين كابل‌هاي ديجيتال آشنا مي‌گردند. كابل هاي ديجيتال در واقع همان كابل هايي اتصال هستند كه براي انتقال صدا و تصوير به كار مي روند. امروزه بسياري از تكنولوژي هاي همراه و غير همراه براي اتصال به ساير دستگاه‌ها احتياج به يك كابل رابط دارند و تا زماني كه اين ارتباط برقرار نشود، استفاده از آن وسيله هم بي معني خواهد بود. كابل‌ها يك يا چند رشته سيم يا طناب در كنار هم به صورت بسته، به‌ هم‌ پيچيده يا به‌ هم‌ بافته شده‌ هستند كه در دنياي ديجيتال، وظيفه دارند تا اطلاعات و يا انرژي را از مبدا به مقصد سيني كابل منتقل كنند. لطفا به ادامه اين مطلب دقت نماييد.

انواع كابل انتقال داده

كابل VGA

VGA در واقع حروف اختصاري عبارتي است با اين معنا «آرايه‌هاي گرافيكي و ويدئويي» اين نوع از كابل‌ها را مي‌توان به عنوان پرسابقه ‌ترين نوع كابل استاندارد ياد كرد كه همچنان نيز كاربرد دارند. سابقه كابل VGA به سال 1987 ميلادي بازمي‌ گردد. محل كاربرد اين كابل‌ها عموما تلويزيون‌ها و صفحه‌ نمايش‌هاي رايانه‌اي و همچنين كارت‌ هاي گرافيكي است. درگاه VGA داراي ۱۵ پين به صورت سه رديفي است البته در استاندارد ميني وي جي اي (Mini-VGA) تعداد اين پين‌ها ۱۴ و به صورت دو رديفي است. اين درگاه داده ‌هاي تصويري را به صورت آنالوگ منتقل مي ‌كند. داده‌هاي رنگ ‌ها متمايز از همديگر هستند، يعني داده ‌هاي مربوط به هر يك از رنگ‌هاي قرمز، سبز و آبي از طريق سه پين متفاوت ارسال مي‌شوند. پين‌هاي يك تا سه به ترتيب وظيفه انتقال داده‌هاي مربوط به رنگ قرمز، سبز و آبي را برعهده دارند.

انواع كابل ديجيتال

كابل DVI

اين نوع از كابل‌ هاي اتصال كه در واقع از تكنولوژي ديجيتال بهره مي‌ برند وقتي وارد بازار شدند به سرعت جاي اتصالات آنالوگ را گرفتند. آنها در واقع جانشين كابل‌هاي VGA شدند. كار اصلي اين كابل‌ها اتصال نمايشگرهاي ديجيتال به كامپيوتر بود. DVI يكي از رايج‌ ترين كابل‌هاي ويدئويي و پورت‌هايي است كه اين روز‌ها مي‌توانيد بر روي دسكتاپ ‌ها و يا مانيتور‌هاي LCD بيابيد. از نظر ظاهري اين پورت و كابل تا حدودي شبيه به كانكتور‌هاي VGA هستند، اما داراي ۲۴ پين مي ‌باشند و از سيگنال ‌هاي آنالوگ نيز همانند ديجيتال پشتيباني به عمل مي‌آورند.

كابل USB

اين نوع از كابل در واقع در دسترس‌ترين و پركاربردترين كابل‌ هاست. در تمام وسايل ديجيتالي دست‌ كم يك ورودي براي اين نوع كابل‌ها وجود دارد. توجه داشته باشيد كه تا به امروز سه مدل از اين نوع كابل ‌ها در بازار عرضه گرديده است. نسخه نهايي اين كابل‌ها امروزه مي‌تواند با سرعت 5 گيگ را پشتيباني نمايد. ضمنا اين كابل‌ها علاوه بر انتقال داده ‌هاي مد نظر كاربر به عنوان تامين كننده انرژي نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

كابل HDMI

اين نوع كابل‌ها در واقع كابل استاندارد روزگار ما هستند و كيفيت بسيار مطلوبي را ارائه مي‌دهند. ويژگي منحصر به فرد اين كابل‌ها در قياس با كابل‌هايي كه در بالا معرفي شدند قابليت انتقال صدا و تصوير به صورت همزمان است. در ضمن كار اصلي اين كابل‌ها نيز انتقال سيگنال‌هاي ديجيتال است.

كابل RCA

اين نوع از كابل‌ ها همان كابل‌ هاي رنگي‌اند كه زماني براي اتصال به تلوزيون بسيار پرطرفدار بودند. بايد توجه داشت كه اين اصطلاح اختصاري RCA در واقع به فلز رابط سر اين كابل‌ها اشاره دارد تا چيز ديگري. اين حروف اختصاري كوتاه شده نام شركتي است با اين عنوان: Radio Corporation of America كه اولين‌بار استفاده از اين كابل‌ها را همه‌ گير كرد.

كابلIDE

اين نوع از كابل‌ها در درون سخت ‌افزارهاي كامپيوتر كاربرد دارند. براي نمونه براي اتصال قسمت ‌هاي مختلف مادربرد يك كامپيوتر از آن‌ها بهره گرفته مي‌شود.

كابل ساتا SATA

اين كابل‌ ها در واقع به روز شده همان كابل‌هاي IDE هستند. اگر بخواهيم حروف اختصاري اين كابل‌ها را نيز باز كنيم به چنين عبارتي مي‌رسيم: Serial Advanced Technology Attachment . توضيح اين‌كه اين كابل‌ها نسبت به كابل‌هاي IDE كارايي مطلوب‌تري نيز دارند. براي نمونه انتقال داده‌ها دركابل ‌هاي ساتا سريع‌ تر انجام مي‌شود. اين كابل ‌ها داراي نوارهايي بلند و نازك‌اند كه در روزگار ما با اغلب كامپيوترها سازگاري دارند. در واقع كامپيوترهاي امروزي عموما با كابل‌هاي قديمي‌تري مثل كابل‌هاي IDE سازگاري ندارند.

فروشگاه سيني كابل

كابل Ethernet يا پچ كورد شبكه

اين نوع از كابل ها را همه ما امروزه مي‌شناسيم. كابل‌هايي كه براي وصل شدن به شبكه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند. پربسامدترين شكل كاربرد اين كابل‌ها اتصال مودم و كامپيوتر است. كابل شبكه نوعي اتصال سخت‌افزاري شبكه است. از اين كابل براي اتصالات كامپيوترها و دستگاه ‌ها و تجهيزات شبكه از جمله اتصال دو يا چند كامپيوتر براي اشتراك چاپگرها و اسكنرها، اتصال چند سرور به سوئيچ دسترسي استفاده مي‌شود. كابل‌هاي شبكه به چند طريق دسته بندي مي شوند، يكي از اين دسته بندي ها بر اساس سرعت و پهناي باند است كه به دسته هاي مختلفي تقسيم مي شوند :

كابل شبكه

گروه اول 5Cat ابتدايي‌ترين نوع اين كابل‌ها و داراي سرعت 10 تا 100 مگابايتي با حداكثر پهناي باند 100 مگاهرتز

گروه دوم e 5Cat نوع به روزتر همان مدل كابل ‌هاي 5Cat و داراي سرعت 1000 مگابايتي با حداكثر پهناي باند 100 مگاهرتز

گروه سوم 6Cat از كابل هاي پيشرفته داراي سرعت 1000 مگابايت در ثانيه با حداكثر پهناي باند 250 مگاهرتز

گروه چهارم : Cat6a داراي سرعت 10000 مگابايت در ثانيه از پر سرعت ترين كابل ها با حداكثر پهناي باند 500 مگاهرتز

كابل شبكه

تقسيم بندي كابل شبكه بر اساس ساختار داخلي

سيم جفت پيچ‌ خورده سوكت‌ دار و دو هادي از جنس مس، روي يك مدار و روي يكديگر پيچيده مي‌شوند و به جريان الكترومغناطيسي بهبود مي‌بخشند. دو سيم با سيگنال برابر و مخالف مي‌توانند تداخل ايجاد كنند. با اين جريان، پچ كورد شبكه تقويت مي‌شود كه براي سيگنال، نويز ايجاد مي‌كند؛ تاب دادن و چرخاندن سيم باعث مي‌شود اعوجاج و تداخل مغناطيسي كاهش پيدا كند. اين نوع كابل بيشتر براي مسيرهاي كوتاه و متوسط به كار مي‌رود و نسبت به كابل فيبر نوري و كواكسيال هزينۀ كمتري دارد.

جفت پيچ‌خورده با محافظ را محافظ جفت پيچ‌خورده يا STP مي‌نامند و به نوع بدون محافظ آن UTP گفته مي‌شود. سيم‌هاي جفت پيچ‌خورده در محافظ فويل آلومينيومي قرار دارند كه از تداخل سيم‌ها و ورود و خروج امواج مغناطيسي جلوگيري مي‌كند. كابل اينترنت و تلفن از نوع جفت پيچ‌خوردۀ برون‌عايق ‌هستند.

كابل كواكسيال

كابل كواكسيال يك هادي داخلي دارد كه در عايق لوله‌اي قرار گرفته است. يك شيلد يا هادي خارجي روي عايق به شكل خاصي بافته شده است. از كابل كواكسيال براي انتقال امواج يا فركانس‌هاي راديويي است و يك خط انتقال مناسب براي سيگنال‌هاي راديويي RF است. ديگر كاربردهاي آن عبارت‌اند از: خطوط ارتباطي راديويي، آنتن‌هاي گيرنده، اتصالات شبكۀ كامپيوتري، انتقال ديجيتال فايل‌هاي صوتي و تلوزيون كابلي.

در يك كابل كواكسيال باكيفيت، بين هادي داخلي و سپر، ميدان مغناطيسي انتقال سيگنال خارجي وجود دارد و شيلد خارجي از ورود و خروج امواج به داخل يا خارج كابل شبكۀ كواكسيال جلوگيري مي‌كند. در ادامه به انواع اتصالات كابل شبكۀ كواكسيال اشاره مي‌كنيم.

كابل‌هاي كواكسيال تنوع بسياري دارند و در سيستم ‌هاي صوتي، ديجيتال، ويدئو،RF و ماكروويو استفاده مي‌شوند. انواع كابل‌هاي كواكسيال در برابر قطع و وصل‌شدن سيگنال مقاومت مي‌كنند. برخي از اتصالات كابل شبكۀ كواكسيال عبارت‌اند از:

اتصال نوع F ؛ از 250 مگاهرتز تا 1 گيگاهرتز كه در تلويزيون و آنتن كاربرد دارد.

اتصال نوع N ؛ بالاتر از 12 گيگاهرتز كه كاربرد نظامي دارد.

اتصال TS و TRS ؛ كه براي پلاگين تلفن، تا 100 كيلوهرتز استفاده مي‌شود.

اتصال RCA ؛ از 10 مگاهرتز كه كاربرد ويدئويي دارد.

اتصال ؛ DIN از 5 گيگا هرتز

اتصال؛ APC از 18 گيگاهرتز

كابل فيبر نوري

كابل فيبر نوري زير ساخت بسيار مناسبي براي فاصله‌ هاي زياد و داده‌هاي با حجم بالاست. هستۀ فيبر نوري، شيشه و پوشش لاستيكي بيروني است و براي انتقال اطلاعات به جاي سيگنال‌هاي الكتريكي از پالس نور (پرتو نور) استفاده مي‌كند.

نور در برابر سيگنال‎‌هاي الكتريكي تضعيف نمي‌شود؛ به همين دليل اين كابل براي فاصله‌هاي زياد مناسب است. سرعت كابل فيبر نوري از10 Mbs تا 100Gbs افزايش پيدا مي كند.

برندهاي مختلف در توليد پچ كورد شبكه فعاليت مي‌كنند و تنوع بسياري در اين زمينه در بازار وجود دارد. براي داشتن يك شبكۀ قوي و پايدار بايد با بررسي محصولات برندهاي مختلف و با توجه به قيمت، بهترين كيفيت را انتخاب كنيم.

 

كابل‌ كواكسيال

كابل كواكسيال نوعي كابل است كه يك هسته مركزي مسي با پوشـش پلـي‌ اتـيلن دارد در ضمن داراي كلافـي از جـنس مفتول مسي است كه به عنوان عايق نيز جهت جلوگيري از افت جريان ولتاژ عمل مي‌ كند. با توجه به اين‌ كه در برخي از صـنايع الكترونيكي كاهش جريان ورودي و همچنين وجود كمترين اختلاف بين جريان ورودي و جريان خروجـي از اهميـت بـسيار بالايي برخوردار است به همين خاطر در جهت دستيابي به اين كيفيت مقاومت و كارايي از كابل‌ هاي كواكسيال استفاده مـي‌شـود. براي نمونه يكي از مـوارد مصـرف ايـن محصول استفاده در برخي از صنايع الكترونيكي نظير ابزار دقيق، ساخت آنتن‌هـاي تلويزيـوني و دوربين‌هـاي مدار بسته اشاره كرد. گاهي نيز در صنايع مخابراتي مورد استفاده قرار مي‌ گيرد.

اين نوع كابل به دليل دارا بـودن كـلاف مسـي بـر روي هسـته مركزي قابليت محافظت از جريان ورودي و جلوگيري از افت جريان را نيز دارد. به طور كلـي مـي تـوان اين طور بيان كرد كه در بسياري از صنايع الكترونيكي ظريف داراي كاربرد مي‌ باشد بنابراين اين ميزان بهره‌ گيري بالا از اين محصول سيني كابل سبب مي‌شود آشنايي كاربران با چگونگي تعمير اين محصولات در صورت خرابي از اهميت بالايي برخوردار باشد.

كابل كواكسيوال

تعمير كابل كواكسيال

در مقدمه بالا شما به طور كلي با كابل هاي كواكسيال آشنا شديد. ادامه مطلب را پي بگيريد تا به نحوه تعمير يك كابل كواكسيال آشنا بشويد. براي تعمير يك كابل كواكسيال آسيب ديده حتما لازم است كه دلايل مختلفي را بررسي نماييم. ما براي تعمير اين كابل‌هاي كواكسيال به موارد زير نيازمنديم :

چسب حرارتي، كاتر، اتصال دهنده كابل و همچنين قلم‌موي رنگ.

مراحل مختلف تعميرات كابل كواكسيال

ابتدا در مرحله اول به وسيله چسب حرارتي بريدگي‌ها و شكاف‌هاي احتمالي بر روي كابل خود را به خوبي مي‌ پوشانيم، بعد از آن در مرحله دوم قسمت‌هاي آسيب ديده كابل را به وسيله كاتر از كابل جدا مي‌نماييم حالا به مرحله سوم مي‌ رسيم كه نياز به شرحي مفصل‌ تر دارد. در مرحله سوم، اتصال بخش‌هاي انتهايي و آسيب ديده انجام مي شود.

بعد از آن كه قسمت‌هاي آسيب ديده را توسط كارتر از كابل جدا كرديد نياز است كه بخش‌هاي انتهايي را به بخش جدا شده پيچانده و متصل نماييم. توجه داشته باشيد كه اين كار را با پيچاندن قسمت داراي پوشش سياه رنگ كابل آغاز كنيد. بعد از آن، قسمت نقره‌اي رنگ را روي پوشش و روكش خارجي كابل تا بزنيد. حالا بايد قلموي رنگ را برداريد و با استفاده از چسب برق مايع، روي لايه جديد يك پوشش عايق تازه به وجود بياوريد. يادتان باشد پيش از اتصال سيم‌ها به يكديگر بايد صبر كنيد تا چسب مايع حسابي خشك بشود.

مراحل تعمير كابل كواكسيال 2چنانچه اين كار را با دقت و كاملا طبق مراحل بالا انجام بدهيد كابل كواكسيال شما به طور كامل رفع ايراد خواهد شد. اما چنانچه بعد از اتمام تمام مراحل و با توجه به اين نكته كه اطمينان حاصل كرده‌ايد مراحل كار تعمير سيني كابل را به طور دقيق انجام داده‌ايد، همچنان كابل شما دچار نقصان و عيب و ايرادي بود، راه ديگري نداريد جز اين‌كه كابل را تعويض نماييد. در اين موارد بهتر است براي رفع ايراد قبلي تلاش مجدد ننماييد.

 

تجهيزات اكتيو و پسيو شبكه چيست؟

شناخت تجهيزات اكتيو و تجهيزات پسيو از ملزومات دنياي امروزي است كه بيش از هر زمان ديگر دسترسي به اطلاعات نامحدود يك ضرورت محسوب مي‌شود. به عبارتي ما يك زندگي ديگر در دنياي ديجيتال و مجازي داريم و پهناي باند اين دنياي مجازي، حيات و وجود ما را در اين دنيا را براي ما ممكن مي‌سازد. اين در حالي است كه به مرور زمان مشتريان خانگي و تجاري شبكه‌هاي سال خورده مسي را كنار مي‌گذارند. در عوض شبكه هاي مسي، شبكه نوري پسيو (Passive Optical Network ((PON) به طور تساعدي براي پاسخگويي به نيازهاي پهناي باند فعلي و آينده در حال استقرار هستند. براي آشنايي با كاربرد تجهيزات اكتيو و پسيو شبكه مثل پچ كورد شبكه بايد در مورد اصول شبكه‌هاي غير فعال يا پسيو و فعال يا اكتيو صحبت كنيم.

تجهيزات پسيو چيست؟

به تجهيزاتي گفته مي‌شود كه توانايي توليد و يا بازتوليد سيگنال‌هاي الكترونيكي را ندارند و فقط سيگنال‌هايي را كه از سمت تجهيزات اكتيو به آن‌ها مي‌رسد را انتقال مي‌دهند و جا به جا مي‌كنند كه به آن ها پسيو يا غير فعال گفته مي‌شود.

تجهيزات پسيو مهمترين بخش‌ در هر شبكه هستند. اين تجهيزات زير ساخت هر شبكه اي را تشكيل مي‌دهند و در افزايش ثبات، كيفيت و بهره‌وري شبكه بسيار موثر هستند. تجهيزات پسيو مستقيما بر روي داده‌هاي شبكه اثر نمي‌گذارند اما در سرعت، پايداري و امكان توسعه شبكه نقش كليدي دارند. داده‌ها در بستر شبكه به وسيله تجهيزاتي مانند كابل مسي و فيبر نوري و پچ كورد انتقال داده مي‌شوند و به وسيله رك، داكت، پاور ماژول و پچ پنل به ثبات و پايداري مي‌رسند و حتي مديريت مي‌شوند.

 

پچ كورد شبكه

 

از اين رو انتخاب درست و مناسب هر يك از اين تجهيزات مي‌تواند در سرعت و پايداري شبكه و پهناي باند تحت پوشش موثر باشند. همچنين، عيب‌يابي و توسعه شبكه را آسانتر مي‌نمايند. مهم‌ترين تجهيرات پسيو شبكه شامل كابل شبكه، پچ پنل، پچ كورد، رك، ترانك، كيستون مي باشد. براي آشنايي با تجهيزات اكتيو و تجهيزات پسيو شبكه بايد بدانيد انواع مختلفي از شبكه‌ها وجود دارد كه گونه‌هاي بسياري از اطلاعات را حمل مي‌كنند. با اين حال، همه اين شبكه‌ها را مي‌توان در يكي از دو دسته پسيو (Passive) يا اكتيو (Active) قرار داد.

هم چنين براي شناخت اين گونه شبكه‌ها بايد المان‌ها يا تجهيزات اكتيو و پسيو شبكه را بشناسيد. انواع مختلفي از المان‌ها در سيستم‌هاي الكتريكي وجود دارد مانند R L C، ديود، ترانزيستور، Op-amp، منبع ولتاژ، منبع جريان، ترانسفورماتور و مواردي اين چنين.

تجهيزات اكتيو چيست؟

تجهيزاتي كه توانايي توليد سيگنال، تقويت سيگنال، ضعيف كردن سيگنال يا اصلاح سيگنال را دارند، به عنوان عناصر يا تجهيزات اكتيو شناخته مي شوند. در غير اين صورت تجهيزات پسيو است.

تفاوت شبكه اكتيو با شبكه پسيو

يك شبكه پسيو از تجهيزات و اجزاي الكتريكي براي رساندن سيگنال از يك مكان به مكان ديگر استفاده نمي‌كند. در عوض يك شبكه اكتيو يا پچ كورد شبكه از تجهيزات يا اجزاي الكتريكي استفاده مي‌كند تا سيگنال را از يك مكان به مكان ديگر هدايت كند. با توجه به رسانه انتقال كه در شبكه‌ها استفاده مي‌شود، شبكه مسي پسيو ، شبكه مسي اكتيو، شبكه نوري پسيو و شبكه نوري اكتيو وجود دارد كه هركدام تجهيزات مربوط به خود را دارند.

تقسيم بندي كلي شبكه پسيو

شبكه پسيو نوعي شبكه رايانه اي است كه در آن هر گره يا نود (node) با عملكرد يا فرآيند از پيش تعريف شده اي كار مي كند. اين به اين معني است كه شبكه هاي پسيو هيچ دستورالعمل خاصي را در هر گره به طور جداگانه اجرا نكرده و رفتار آنها را به صورت پويا تغيير نمي دهند. شبكه هاي پسيو هيچ منبع نيروي الكتريكي ندارند. آنها از تجهيزات پسيو مانند مقاومت ها و خازن ها تشكيل شده اند.

شبكه مسي پسيو چيست؟

انواع مختلفي از شبكه هاي مسي پسيو وجود دارد. با اين حال چيزي كه تقريباً همه با آن آشنايي دارند شبكه تلويزيون كابلي (CATV) خانگي آنها است. در شبكه CATV مسي ، ارائه دهنده كابل سيگنال را از طريق كابل كواكسيال به خانه مي رساند. در ابتدايي ترين شبكه ، كابل وارد خانه مي شود و به يك تلويزيون منتقل مي شود. با اين حال ، بسياري از خانه ها تنها يك تلويزيون ندارند. براي خانه هايي كه چندين تلويزيون دارند ، سيگنال ارائه دهنده كابل براي دريافت سيگنال بايد براي هر تلويزيون تقسيم شود. تقسيم معمولاً با دستگاه ارزان قيمت انجام مي شود كه معمولاً از آن به عنوان تقسيم كننده ياد مي شود. تقسيم كننده نيازي به برق ندارد. به طور معمول يك ورودي واحد خواهد داشت و ممكن است دو ، سه ، چهار يا بيشتر خروجي داشته باشد. يك كابل جدا از شكاف به هر تلويزيون هدايت مي شود.

يكي از مشكلات اين نوع شبكه از دست دادن قدرت سيگنال است. همانطور كه سيگنال ارائه دهنده كابل تقسيم شده و به چندين تلويزيون هدايت مي شود ، قدرت سيگنال براي هر تلويزيون كاهش مي يابد. افزودن تلويزيون هاي زياد مي تواند قدرت سيگنال را تا جايي كاهش دهد كه هيچ يك از تلويزيون ها قدرت سيگنال كافي را براي كاركرد صحيح دريافت نكنند. وقتي اين اتفاق مي افتد ، وقت آن است كه به نصب يك شبكه اكتيو CATV فكر كنيم.

تجهيزات پسيو شبكه مسي چيست؟

از تجهيزات پسيو شبكه مي توان به كابل شبكه، پچ كورد شبكه، ابزارآلات شبكه و اتصالات شبكه از قبيل پچ پنل شبكه، كيستون شبكه، كيستون تلفن، و سوكت شبكه اشاره كرد. هرچند اين تجهيزات را مي توان در يك شبكه اكتيو مانند شبكه لن خانگي كه از تجهيزات اكتيو مانند مودم و روتر استفاده مي كنند به كار برد. اما اين متعلقات به تجهيزات پسيو شبكه تعلق دارند زيرا به خودي خود سيگنال را توليد يا تغيير نمي دهند.

شبكه فيبر نوري پسيو

انواع مختلفي از شبكه هاي نوري پسيو (PON) وجود دارد. يكي از رايج ترين آنها شباهت زيادي به شبكه پسيو CATV دارد. اما از فيبر نوري به جاي كابل كواكسيال استفاده مي شود. بسياري از تجهيزات پسيو شبكه براي پشتيباني از انواع مختلف توپولوژي شبكه فيزيكي در دسترس هستند. كانكتور يا كوپلر هاي نوري هسته اصلي هر PON هستند. يك كانكتور نوري ممكن است دو يا چند سيگنال نوري را در يك خروجي واحد تركيب كرده يا يك ورودي نوري واحد را گرفته و آن را به دو يا چند خروجي جداگانه توزيع كند. در تصوير زير مثالي از كوپلر 1 × 6 آورده شده است. اين كوپلر در حال تقسيم يك سيگنال ورودي واحد به شش خروجي است.

بنابراين PON يك شبكه ارتباط از راه دور است كه اطلاعات را از طريق خطوط فيبر نوري منتقل مي كند. اين نوع شبكه پسيو است زيرا از تقسيم كننده هايي كه به منبع نيرو احتايج ندارند براي هدايت داده هاي ارسال شده از يك مكان مركزي به مقاصد مختلف استفاده مي كند.

 

تعمير مانيتور به صورت تخصصي

تعمير مانيتور سامسونگ يك از خدمات پايه و البته تخصصي است كه در نمايندگي تعميرات سامسونگ با بالاترين كيفيت ارائه مي شود. نمايندگي مانيتور تي وي در حوزه تعميراتات تلوزيون و مانيتور سابقه بسيار طولاني دارد؛ به گونه اي كه مدت هاست گوي سبقت را از ساير مراكز ربوده است.

مركز تعمير مانيتور سامسونگ با در اختيار داشتن تكنسين ها و متخصصان حرفه اي و زبده توانسته است به يكي از بهترين ارائه دهندگان خدمات تعميرات و فروش تلويزيون و مانيتور در ايران تبديل شود. در مركز تعمير مانيتور سامسونگ براي تعميراتات از ابزارآلات ويژه و فوق تخصصي استفاده مي شود كه همين امر باعث شده كه خدمات اين مركز در نوع خود بي رقيب و بي همتا باشد.

نكات مهم در تعمير مانيتور SAMSUNG

اختلالات گاه و بي گاه در مانيتور تي وي يكي از رايج ترين مشكلاتي است كه مصرف كنندگان اين كالاي پر مصرف با آن مواجه مي شوند. مثلا زماني كه تلويزيون روشن است و به نظر مي رسد كه به درستي كار مي كند، ناگهان خاموش مي شود. اين مشكل از جمله مشكلات اپيدمي در انواع تي وي هاست. بايد توجه داشته باشيد كه در تعمير مانيتور سامسونگ به يك مركز مجاز و رسمي و تخصصي نياز داريد در غير اين صورت صدمات جبران ناپذيري به دستگاه وارد خواهد آمد كه ترميم آن بسيار پيچيده و گاهي غير ممكن خواهد بود.

تعمير مانيتور به صورت تخصصي

با يك انتخاب هوشمندانه، تعمير مانيتور سامسونگ به راحتي و با اطمينان انجام خواهد شد. به اين ترتيب با صرف وقت و هزينه كمتر به نتيجه بهتر و مورد قبول خود خواهيد رسيد. ما در واحد تعمير مانيتور سامسونگ تكريم و رعايت حقوق مشتري را حق مسلم او مي دانيم و تعصب ويژه اي در اين زمينه داريم؛ رعايت اين نكته باعث گرديده كه سطح كيفي خدمات اين مركز جايگاه ويژه داشته و هيچ رقيبي توانايي دست اندازي به اين جايگاه را نداشته باشد.

خدمات تعمير مانيتور سامسونگ

اقداماتي همچون بررسي قطعات، عيب يابي تخصصي، تعمير مين برد، تعمير برد تغذيه، تعمير و تعويض برد پاور، تعويض مدارهاي آسيب ديده، تعويض خازن هاي معيوب، تعمير و تعويض فلت، تعويض كابل هاي آسيب ديده و تعويض نمايشگر، مهم ترين خدمات تعمير مانيتور سامسونگ به شمار مي روند. تمامي اين سرويس ها داراي ضمانت نامه رسمي و معتبر مركز سخت افزار ايران هستند. اين يعني تمامي قطعات استفاده شده اصل بوده و امكان پيگيري تا مدت زمان تعيين شده نيز وجود دارد.

تعميرات نمايشگر سامسونگ قديمي (crt)

تعمير مانيتور سامسونگ، شامل ترميم نمايشگرهاي قديمي يا crt هم مي شود. اين مدل نمايشگر، با توجه به ساختار متفاوتي كه دارند، بايد به شكل متفاوتي هم ترميم شوند. اين مدل ها داراي لامپ هاي crt بودند كه وضوح تصوير كمتري در مقايسه با مدل هاي ال سي دي دارند. امواج مغناطيسي گوشي موبايل و آهنربا روي مانيتورهاي CRT تاثير گذاشته و تصوير آنها را به هم مي ريزند. نكته ديگر اين كه تعمير نمايشگر سامسونگ قديمي، نياز به ابزار و تجهيزات خاصي داشته و بايد توسط تعميركاران مجرب و دوره ديده انجام شود.

خرابي جك آداپتور

يكي از مشكلاتي كه در مانيتورها ايجاد شده و نياز به ترميم تخصصي دارد، خرابي جك آداپتور است. عواملي همچون ضربه، به اين بخش آسيب رسانده و آن را از كار مي اندازند. در اين صورت احتمال روشن نشدن يا خاموش شدن ناگهاني دستگاه وجود دارد. خوشبختانه در بيشتر موارد، امكان تعمير جك آداپتور نمايشگر سامسونگ و ديگر برندها وجود دارد. با اين حال در صورت نياز به تعويض اين بخش، تيم تعميرمانيتور سامسونگ، تنها از نمونه اورجينال استفاده مي كنند.

معيوب شدن پيكسل ها

گاهي بايد براي تعمير نمايشگر سامسونگ يا ديگر برندها، پيكسل هاي آسيب ديده ر ا ترميم كرد. اگر پيكسل هاي صفحه نمايش بسوزند يا درست كار نكنند، روند نمايش تصوير هم مختل مي شود. براي شناسايي پيكسل هاي خراب از ابزار مخصوصي به نام LCD2 استفاده مي شود. در اين نرم افزار، حالت Fix My Screen نيز وجود دارد كه امكان اجراي آزمون هاي موجود را براي مدت زمان بيشتري به كاربر مي‌دهد تا احياي پيكسل هاي آسيب ديده به خوبي انجام شود.

مركز تعمير مانيتور سامسونگ

متخصصان ما در واحد تعمير مانيتور سامسونگ همه خدمات مربوط به تعميرات، ترميم، بازسازي و تعويض قطعات مانيتور تلويزيون سامسونگ را به صورت كاملا تخصصي و حرفه اي انجام مي دهند. خط تعميراتات اين واحد كاملا جداگانه و منفك از هم است و بسته به اختلال موجود در مانيتور هر يك از اين واحد ها كار خود را شروع خواهند كرد. پر واضح است كه با اجراي چنين برنامه دقيق و مدوني كيفيت سرويس دهي در بهترين حالت ممكن قرار خواهد گرفت و رضايت مشتري را جلب خواهد كرد.

شايد يادآوري اين نكته نيز خالي از لطف نباشد كه مشتري در مركز تعمير مانيتور سامسونگ، تمام هزينه ها را بر اساس نرخ مصوب اتحاديه مربوطه پرداخت مي كند و از قبل هم در جريان اين هزينه ها قرار خواهد گرفت. ما به جرات ادعا مي كنيم كه دستگاه هاي تعميرات شده در اين مركز با اجراي اقدامات حرفه اي و كارشناسانه متخصصين ما، كيفيت ابتدايي خود را باز خواهند يافت و كارايي يك دستگاه نو را خواهند داشت.

واحدهاي تعمير مانيتور

ما يك مركز كاملا تخصصي و ويژه هستيم. در مركز تعمير مانيتور تمامي خدمات به صورت جداگانه و تخصصي ارائه مي شود، لذا مشتريان گرامي در هنگام مراجعه بايد اين نكته را مد نظر قرار دهند و به واحدي مراجعه كنند كه مربوط به مشكل اختصاصي دستگاه خودشان است. اين مركز زير نظر چشمان دقيق و روحيه سخت گيرانه مديريتي قوي اداره مي شود؛ از همين روست كه متخصصان اين مركز با بالاترين دقت ممكن خدمات تعميرات را انجام مي دهند. فراموش نكنيد كه تجربه و سابقه طلايي كارشناسان ما در ارائه برترين خدمات تعميراتي بي تاثير نيست. كارشناسان خبره ما با اجراي صحيح مراحل عيب يابي تمام پروسه تعميرات را به درستي انجام خواهند داد.